Opzoek naar een arbeidsmediator
in de regio Sittard-Geleen?

Arbeidsmediation

Samen een oplossing zoeken en vinden is niet altijd het eerste waar partijen in een arbeidsconflict naar verlangen of toe in staat zijn. Toch leert de praktijk dat als partijen ruimte nemen om elkaars belangen aan te horen, te begrijpen en te respecteren, een vastgelopen communicatie verrassend genoeg kan worden omgezet in constructief overleg. Het inschakelen van een arbeidsmediator kan dit proces ondersteunen.

Het resultaat kunnen nieuwe inzichten en afspraken zijn, waardoor partijen verder kunnen met elkaar. Ook kan een gevolg zijn dat partijen besluiten de arbeidsrelatie te beëindigen op basis van afspraken die zij daarover maken . Dit kunnen afspraken zijn waardoor frustratie wordt omgezet naar acceptatie, en waarbij voldoende oog is voor schadebeperking voor alle partijen.

Arbeidsmediation biedt een platform voor partijen om in vertrouwelijkheid, vrijwillig en op eigen kracht, desgewenst ondersteund door hun adviseurs, te onderhandelen tot een gezamenlijk geaccepteerd resultaat; dé ambitie van Dé Arbeidsmediators.

Wie zijn Dé Arbeidsmediators

Dé Arbeidsmediators is een organisatie van gepassioneerde professionals die zich focussen op problematiek in de arbeidsrelationele sfeer. De aangesloten mediators zijn opgenomen in het Register van de Mediation federatie nederland (MfN), met expertise en ervaren op het terrein van arbeidszaken. Dé Arbeidsmediators willen zich onderscheiden van de mediator die beschikbaar is voor alle vormen van mediation. Dé Arbeidsmediators kiezen bewust voor problemen binnen arbeid, voor problematiek binnen de werkrelatie.

Wanneer kiest u voor Dé Arbeidsmediators

U bent wellicht een landelijk opererende organisatie en bent op dit moment op zoek naar een arbeidsmediator in de regio Sittard-Geleen. Maar de volgende keer heeft u een arbeidsmediator nodig in bijvoorbeeld de regio AlkmaarBergen op ZoomZaandamEindhoven. Dan is het wel zo fijn wanneer u kunt beschikken over één aanspreekpunt, dezelfde werkwijze en kwaliteit. Daarnaast vind u het prettig dat een arbeidsmediator gevestigd is in de regio van de betreffende partijen.

Landelijke dekking, veel ervaring.

Dé Arbeidsmediators beheren een landelijk netwerk van uitsluitend zeer ervaren MfN-registermediators voor wie transparantie, doelmatigheid en efficiency in arbeidsmediation vanzelfsprekend is.

Heeft u een opdracht voor ons of zijn er nog vragen?

Het hoofdkantoor van de Dé Arbeidsmediators is gevestigd in Dordrecht en staat voor u klaar wanneer u een opdracht heeft of voor als u nog vragen heeft. Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken via telefoonnummer 085-2732310 of mail ons via info@dearbeidsmediators.nl, maar u kunt ook ons contactformulier gebruiken.