Klant van ArboNed, Human Capital Care of CZ? Ook voor u inzetbaar!

Vorig jaar hebben wij u bericht over onze erkenning als aanbieder van arbeidsmediation voor CZ Bedrijfszorg: ‘Dé Arbeidsmediators erkend als aanbieder voor CZ Bedrijfszorg.’

Per 1 januari 2017 is deze samenwerking gecontinueerd en zijn tevens nieuwe raamovereenkomsten gesloten met Human Capital Care en ArboNed. Voor (de klanten van) deze partijen kunnen wij de volgende diensten aanbieden:  


1. Arbeidsmediation 

Arbeidsmediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij een onafhankelijke bemiddelaar (de mediator) met de partijen die in conflict zijn op zoek gaat naar een oplossing voor een kwestie die hen verdeeld houdt. Bij mediation werken de partijen gezamenlijk aan het vinden van oplossingen en het maken van afspraken. 

Meer lezen over mediation


2. Conflictcoaching

Conflictcoaching is een laagdrempelige vorm van arbeidsmediation. Wanneer mediation bij dergelijke conflicten over kan komen als een te zwaar middel, is inzet van conflictcoaching een doeltreffende oplossing.

Meer lezen over conflictcoaching 


3. Conflictmanagement

Bij de diagnose en advisering over conflictmanagement stelt u in samenspraak met onze professionele adviseur een conflictmanagementstrategie op in uw organisatie.

Een juiste implementatie van conflictmanagement richt zich niet alleen op interne communicatie van beleidsmakers, management en personeel. Ook de externe communicatie naar klanten, leveranciers of stakeholders  kan verbeteren door een doeltreffende conflictmanagementstrategie. 

Meer lezen over conflictmanagement 


Wij zijn trots! 

Uiteraard zijn wij buitengewoon trots dat wij van deze gerenommeerde partijen het vertrouwen hebben gekregen om voor en met hen en hun klanten aan de slag te kunnen gaan. 
 

Vraag naar de mogelijkheden 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze inzet binnen uw bedrijf, neem dan contact op met één van onze mediators via info@dearbeidsmediators.nl of bel met 085 - 273 23 10.
 

Deel dit bericht: