Nieuwe cursussen & trainingen

Nieuwe cursussen & trainingen

Wij zijn zeer enthousiast dat we u kunnen melden dat we op korte termijn een nieuw cursusaanbod kunnen presenteren. Dit aanbod zal in beginsel bestaan uit 2 trainingen. In de toekomst zal het aanbod verder worden uitgebreid. We merken in de markt en in gesprekken met ondernemers en werkgevers dat er veel behoefte is aan preventieve training en voorlichting over het voorkomen van (arbeids)conflicten. Ook is er veel vraag naar handvaten om conflictsignalen te herkennen en inzicht in het verloop van conflicten.

Daarom zal de eerste training zich met name richten op: de oorzaken en effecten van conflicten, escaleren van conflicten/fases van conflicten, de 4 essentiële conflict,- en gedragsstijlen en de achterliggende emoties en belangen bij conflicten. De tweede training is met name bedoeld voor die mensen die hun eigen conflictvaardigheden willen ontwikkelen en hiermee willen oefenen. Centraal in deze training staan de volgende onderwerpen: Inzicht in eigen conflictstijl en andere leren toepassen, geweldloos communiceren, feedback, luisteren-, en luisterniveau’s, vraagtechnieken tijdens conflicten en het oefenen van casuïstieken met een acteur. 

Beide trainingen bieden wij ook aan als in-company cursus. In overleg met de opdrachtgever maken wij een programma geheel op maat en toegespitst op de specifieke wensen en situatie van de opdrachtgever. Dit kan bijvoorbeeld ook een workshop van een dagdeel zijn. 

Houdt onze website in de gaten voor meer informatie die binnenkort volgt. En natuurlijk voor mogelijkheden om u in te schrijven.

Deel dit bericht: