Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken 085 273 2310
Werkgever

Conflicttrainingen

Ontwikkel uw organisatie in het omgaan met conflicten.

Wilt u dat mensen binnen uw organisaties leren omgaan met arbeidsconflicten, bemiddelen of problemen oplossen? Onze MfN- gecertificeerde mediators & trainers leren de deelnemers op constructieve wijze om te gaan met tegengestelde belangen en arbe...

DSC_0418

Wat kan ik verwachten van de conflicttrainingen?

Onze aanpak kenmerkt zich door een combinatie van theorie en achtergronden samen met interactieve werkvormen gericht op de praktijk en ingebrachte casuïstiek. Bij alle trainingen vindt vooraf een telefonisch intakegesprek plaats om de leerwensen van uw werknemers of organisatie in kaart te brengen. Zo streven wij naar een maximaal leerrendement voor u als organisatie.

Bij de trainingen van Dé Arbeidsmediators bent u verzekerd van:

  • Topkwaliteit;
  • Leerdoelen centraal;
  • Ervaren mediators/bemiddelaars als trainers;
  • Interactieve aanpak met een stevige theoretische onderbouwing.

Uit welke conflicttrainingen kan ik kiezen?


Wij bieden de volgende trainingen voor HR & management:


De trainingen Inzicht in Arbeidsconflicten en Conflictvaardigheden worden beide incompany gegeven of op een andere door u gewenste locatie. Hiermee is het ook een prima vorm van teambuilding. Op de workshop "Effectief mediaten aan de hand van het ABC van de persoonlijkheid" kan worden ingeschreven. Bent u al bekend met de basis van DISC, dan is "Mediation met DISC in de praktijk" een leerzame workshop. Deze twee workshops worden op een centrale locatie in Nederland gegeven. Neem voor data een kijkje in onze trainingskalender.

TRAININGSKALENDER