Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken 085 273 2310
Werknemer

Trainingen voor HR en Management

Ontwikkel u zelf in het omgaan met en het voorkomen van arbeidsconflicten.

Bent u leidinggevende dan is teamdynamiek en de daarbij behorende meningsverschillen en botsende persoonlijkheden u zeker niet onbekend. Dit geldt ook voor HR of personeelszaken die juist in contact staan met een groot deel van de organisatie.

DSC_0418

Wilt u binnen uw organisaties leren omgaan met arbeidsconflicten, bemiddelen of problemen oplossen? Onze MfN-gecertificeerde mediators & trainers leren u op constructieve wijze omgaan met tegengestelde belangen en arbeidsconflicten.

Wat kan ik verwachten van de conflicttrainingen?

Onze aanpak kenmerkt zich door een combinatie van theorie en achtergronden samen met interactieve werkvormen gericht op uw praktijk en ingebrachte casuïstiek. Bij alle conflicttrainingen zal vooraf een telefonisch intakegesprek plaats vinden,om uw leerwensen in kaart te brengen. Zo streven wij naar een maximaal leerrendement voor u als deelnemer.

Bij de conflicttrainingen van Dé Arbeidsmediators bent u verzekerd van:

  • Topkwaliteit;
  • Leerdoelen centraal;
  • Ervaren arbeidsmediators/bemiddelaars als trainers;
  • Interactieve aanpak met een stevige theoretische onderbouwing;

Uit welke conflicttrainingen kan ik kiezen?

Wij bieden de volgende trainingen voor HR & management:


De trainingen Inzicht in Arbeidsconflicten en Conflictvaardigheden worden beide incompany gegeven. U kunt bijvoorbeeld voorstellen om deze training te laten geven voor al uw leidinggevende collega's en/of HR-collega's. Hiermee is het ook een prima vorm van teambuilding. Op de workshop ABC van de persoonlijkheid kunt u zich persoonlijk inschrijven. Bent u al bekent met DISC, dan is de Workshop Mediation met DISC in de praktijk interessant om aan deel te nemen. Deze twee workshop worden op een centrale locatie in Nederland gegeven.
Neem voor data een kijkje in onze trainingskalender.

TRAININGSKALENDER