Menu Zoeken Helpdesk voor gratis advies 085 273 2310
Artikelen

Maatregelen van Dé Arbeidsmediators rondom het coronavirus.

17 maart 2020
Coronavirus Arbeidsmediators

17 maart 2020

Momenteel proberen wij als Dé Arbeidsmediators er alles aan te doen om verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Helaas kunnen (dreigende) conflicten niet altijd op eigen kracht worden tegengehouden. Daarom staan wij klaar om u te ondersteunen in mediation. Wij volgen daarbij uiteraard wel de richtlijnen van het RIVM. Dit geldt voor mediation, trainingen en andere afspraken.

  • Onze mediators bepalen samen met de partijen in mediation of het verstandig en mogelijk is om de mediationbijeenkomst door te laten gaan of op te schorten. Daarbij zijn de adviezen van het RIVM leidend. De mediator zal met partijen hierover zelf afspraken maken.
  • Het secretariaat zal bij nieuwe aanvragen met de opdrachtgever afstemmen of een mediation voorlopig nog niet starten kan.
  • We houden u op de hoogte of de trainingen die de komende weken gepland zijn doorgang vinden; de eerste training staat gepland voor 16 april. Bezoek voor nieuws daarvoor regelmatig onze website.

Heeft u vragen, neem dan contact op met het secretariaat. Wij doen ons best de bereikbaarheid te garanderen; Maar zelfs dan kan het de komende weken wat langer duren voor u doorverbonden wordt. Wij realiseren ons dat u mogelijk geraakt wordt door de situatie in Nederland en in de wereld; Als werkgever en als werknemer, maar ook in uw privé-sfeer. Wij wensen u allen veel sterkte de komende weken; maar vooral: Blijf Gezond!!