Menu Zoeken Helpdesk voor gratis advies 085 273 2310

Bel de Helpdesk Arbeidsconflict voor gratis advies

Metafoor Helpdesk arbeidsconflict

Gratis deskundig advies bij spanningen op de werkvloer

Zijn er spanningen op de werkvloer? Zoek je hulp om de lucht zo snel mogelijk te klaren? Neem contact op met onze Helpdesk Arbeidsconflict voor gratis* advies.

Of je nu werkgever of werknemer bent, ons professionals in arbeidsconflicten bieden je graag ‘Eerste hulp’.

Tijdens het gesprek neemt één van onze experts in arbeidsmediation je mee in de te verwachten scenario’s en geeft tips en advies hoe hiermee om te gaan.

Ook maakt de arbeidsmediator een inschatting van de mate van escalatie en de best passende interventie.

Hoe werkt de Helpdesk Arbeidsconflict?

De Helpdesk Arbeidsconflict werkt heel eenvoudig in 4 stappen:

  1. ​Bel 085 - 8901444
  2. Onze klantenservice medewerker helpt je het probleem helder te krijgen en brengt je voor direct advies in contact met één van onze arbeidsmediators.
  3. De arbeidsmediator adviseert je ter plekke over de aanpak die past bij de door jouw omschreven situatie, wat je kunt doen en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen.
  4. Samen met de arbeidsmediator bepaal je of nog meer ondersteuning is gewenst

*Je krijgt een gratis adviesgesprek met de arbeidsmediator van 10 minuten. Heb je meer tijd nodig, dan wordt dit altijd eerst met jou besproken.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Voorbeeld extra ondersteuning arbeidsconflict

Uit het telefonisch adviesgesprek kan blijken dat er uitgebreider advies of ondersteuning is gewenst.

We noemen hieronder drie voorbeeld van extraondersteuning

  1. ​Neem middels een video-meeting het door jou voorgenomen gesprek door en krijg tips over waar je op kunt letten tijdens zo’n gesprek.
  2. Nodig ons uit middels een video-meeting bij het gesprek, om wanneer nodig bij te springen en het gesprek in goede banen te leiden.
  3. Fysieke aanwezigheid van onze arbeidsmediator is uiteraard ook mogelijk, waarbij we als coachend gespreksleider zorgen dat de frustraties wederzijds kunnen worden benoemd en worden uitgesproken, maar waar vooral aandacht zal zijn voor constructieve ideeën om de samenwerking en daarbij horende communicatie te verbeteren.

Voor de inzet van extra ondersteuning ontvang je altijd eerst een offerte. Ben je werknemer dan kun je de wens voor extra ondersteuning voorleggen aan je werkgever.

Zijn er spanningen op de werkvloer, wacht niet!

Heb je te maken met oplopende spanningen op de werkvloer. Aarzel dus niet en bel onze Helpdesk Arbeidsconflict voor gratis advies. Wil je direct een offerte voor arbeidsmediation aanvragen, dan kan dat natuurlijk ook.

Wij zijn je graag van dienst

Bekijk onze mediators