Menu Zoeken Helpdesk voor gratis advies 085 273 2310
Onze mediators

Pascal

Zuid-Holland - Utrecht

De Arbeidsmediators - Introductie

Mijn naam is Pascal Tulling en ik ben één van de oprichters van Dé Arbeidsmediators.

Ik ben als adviseur dagelijks actief in de wereld van arbeid en gezondheid. Bemiddelen als arbeidsmediator in allerlei situaties, waarbij mens en werk door omstandigheden niet meer vanzelfsprekend samen gaan, is daarvan een belangrijk onderdeel.

Bijdragen aan een herstel van de samenwerking geeft mij enorm veel voldoening. Juist, omdat ik ook zie wat een destructieve invloed een arbeidsconflict kan hebben op iemands leven.

Met tijdige conflictbemiddeling kunnen zelfs de meest vastgelopen situaties weer in beweging komen, wat maakt dat het ‘tot een gezamenlijke oplossing komen’ weer mogelijk wordt en mensen weer met plezier het werk kunnen hervatten.

Door het netwerk van Dé Arbeidsmediators, is het mogelijk om met collega’s, die dezelfde liefde en bevlogenheid hebben voor het vak, te sparren en ervaringen te delen.

We komen 2 x per jaar samen om bij te praten en combineren dit altijd met een interessante workshop, gericht op vergroting van kennis en vaardigheden.

Daarnaast zijn we een interessante partner voor bedrijven en dienstverleners, die een korte lijn zoeken naar professionele en ervaren arbeidsmediators, die door het hele land ingezet kunnen worden.


Pascal is:

  • Sinds 2003 actief als re-integratieadviseur bij diverse opdrachtgevers en bedrijven;
  • Sinds 2007 actief als geregistreerd mediator in arbeidszaken;
  • Als mede-oprichter van Dé Arbeidsmediators actief als MfN-Registermediator en legt zich toe op ontwikkeling en kwaliteitsbevordering van dé arbeidsmediators.
Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?