Menu Zoeken Helpdesk voor gratis advies 085 273 2310
Onze mediators

Sien

Limburg

De Arbeidsmediators - Introductie

Ik ben een ondernemende advocaat en sinds 2014 gecertificeerd MfN-registermediator. Tevens ben ik toezichthouden binnen een tweetal Raden van Toezicht en lid van een aantal klachtencommissies. In mijn werk laat ik niet los, voordat een bevredigende oplossing is bereikt. In mijn verschillende functies ben ik gewend om een onafhankelijk oordeel te vellen en in het belang van alle partijen oplossingsgericht te handelen.

Ik ben gespecialiseerd in arbeidsrecht, erfrecht en familierecht. Ook ben ik werkzaam als extern vertrouwenspersoon. Binnen het bedrijfsleven en het onderwijs ben ik met regelmaat actief als mediator of vertrouwenspersoon.

Ik zie het als een uitdaging om ook in gevallen waarbij psychische problematiek speelt tot goede en gedragen oplossingen te komen. Rust creëren voor alle partijen vind ik belangrijk. Als mediator ga ik met partijen in gesprek en luister en werk aan een gezamenlijke uitkomst. Met mediation wordt voorkomen dat een lastige situatie tot een conflict leidt en heb je als partij zelf invloed op de uitkomst.

Ik ben aangesloten bij De Arbeidsmediators, omdat zij net als mijn kantoor professioneel en laagdrempelig zijn. Zij bieden net als wij een gratis eerste adviesgesprek aan. Ook sluiten zij aan bij onze missie: problemen voorkomen of snel oplossen.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?