Menu Zoeken Helpdesk voor gratis advies 085 273 2310
Onze mediators

Elke

Noord-Brabant - Zeeland

De Arbeidsmediators - Introductie

Mijn naam is Elke en ben sinds 2013 MfN-registermediator en daarnaast Klachtenfunctionaris (waaronder zorg) en Vertrouwenspersoon.

Deze taken taak biedt ik aan voor diverse ondernemingen en hun medewerkers in de regio Noord-Brabant en Zeeland. Dit doe ik voor Dé Arbeidsmediators vanaf 2016.

Het is heel leuk om deel uit te maken van een landelijk team van MfN-registermediators, waarmee ik met veel plezier samen mag werken door onder andere gezamenlijke opleidingen te volgen en intervisie. Op deze wijze houden wij onze kennis actueel.

Mijn inzet is de externe en onafhankelijke derde omdat ik het belangrijk vindt om neutraal en onpartijdig te kunnen zijn in (arbeids)kwesties, maar ook wil ik moeilijke gesprekken begeleiden omdat het ongewenste stress levert en mensen er letterlijk ziek van (kunnen) worden.

Een arbeidsconflict oplossen kan als je er maar tijdig mee komt. Als je een onderbuik gevoel hebt, dit wordt moeilijk, bel dan eens een mediator. Omdat ik weet dat in 1 of 2 mediation gesprekken veel knelpunten zijn op te lossen, wil ik mij hiervoor inzetten.

"Het leven is maar kort”, is mijn lijfspreuk. Dus iedere dag dat je ermee blijft lopen, is een gemiste kans.

Verder blijf ik weg van waarheidsvinding en zet ik partijen aan tot het vinden van hun eigen oplossingen. Als gespreksleider in een moeilijk gesprek of bij arbeidsmediation kan ik partijen aanmoedigen om na te gaan wat wel mogelijk is en daar zitten veelal de oplossingen voor een arbeidsconflict.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?