Menu Zoeken Helpdesk voor gratis advies 085 273 2310
Onze mediators

Monique

Overijssel - Gelderland

De Arbeidsmediators - Introductie

Sinds 2008 ben ik mediator. Ik heb me gespecialiseerd in arbeidsconflicten. Daarvóór was ik ruim 25 jaar leidinggevende in soms roerige tijden: overnames, bedrijfsvestiging sluiting, fusie.

Kortom: onzekerheid troef!

Onzekerheid kan mensen letterlijk ziek maken. En dat wil ik voorkomen: ik help hen om in gesprek te gaan.

De winst? Werkplezier en daarmee minder ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit, minder kosten … en daardoor minder persoonlijk leed en overbelaste collega’s.

Mijn motto: herken een arbeidsconflict en los het op.

Arbeidsmediation is daar een goed middel voor. In een vertrouwelijke omgeving durven mensen meer van zichzelf te laten zien; er kan vrijuit gesproken worden over misverstanden en onderling gedoe. Niemand komt te weten wat er precies besproken is. Er ontstaat ruimte om elkaar te begrijpen.

Ik pleit ervoor om arbeidsmediation al in een vroeg stadium in te zetten. Opeen moment dat het arbeidsconflict nog niet zó is geëscaleerd dat de schade tussen personen niet meer te repareren valt. Zodat je er met 1 of 2 goede gesprekken uit bent.

Daarom vind ik Dé Arbeidsmediators ook zo’n mooie organisatie; je kunt er terecht in elk stadium van een arbeidsconflict op het werk. Of het nu om bewustwording en dus voorkómen gaat, of om oplossen, begeleiden of een exitgesprek.

Je wordt altijd geholpen.

Naast mijn werk als mediator en conflictcoach train en begeleid ook teams, managers en organisaties in het voorkómen en oplossen van conflicten.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?