Menu Zoeken Helpdesk voor gratis advies 085 273 2310
Onze mediators

Rudi

Limburg

De Arbeidsmediators - Introductie

Sinds 2009 ben ik als Registermediator bij MfN fulltime werkzaam als mediator en beschik over zeer ruime praktijkervaring. Mijn specialisme is arbeid en ziekte, exit-mediation en echtscheidingsmediation. Daarnaast ben ik geruime tijd geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Als accountmanager levensverzekeringen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van arbeidsvoorwaarden, zoals individuele pensioenregelingen, collectieve pensioenregelingen en alle overige levensverzekeringsproducten. Mijn ervaring in de rol van ambassadeur voor de verzekeraar en tegelijkertijd in die van spreekbuis voor de tussenpersoon heeft mij gevormd tot bruggenbouwer met oog voor de belangen van alle partijen.

Een conflict is vaak een erg ingewikkeld proces met veel emoties en onzekerheid. Veel vragen zonder antwoorden. Deze ingewikkelde en vaak abstracte problemen breng ik terug naar een concreet en begrijpelijk niveau. Vaak wordt de oplossing door deze analyse al zichtbaar en laten conflicten zich snel oplossen.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?