Menu Zoeken Helpdesk voor gratis advies 085 273 2310
Onze mediators

Petra

Limburg

De Arbeidsmediators - Introductie

Ik ben een ondernemende en gedreven advocaat én mediator. In mijn dagelijkse werk gaat mijn aandacht uit naar de wijze van communicatie en het opbouwen van vertrouwen met de partijen met wie ik samenwerk.

Soms is het voeren van een gerechtelijke procedure onontkoombaar, maar een oplossing zonder procedure brengt vaak zoveel meer. In dat kader heb ik in 2014 mijn werkzaamheden uitgebreid tot MfN-registermediator.

Arbeidsrecht, familierecht en (jeugd)strafrecht zijn mijn specialisaties. Ik heb een ruime ervaring en expertise als (rechtbank)mediator. In arbeidsmediations word ik ingezet binnen zowel semi-overheidsorganisaties als grotere landelijk opererende ondernemingen.

Ik zie het als een uitdaging om voor iedere situatie een creatieve strategie of oplossing te vinden. Als MfN-registermediator ga ik met partijen in gesprek en luister én werk ik aan een gezamenlijke uitkomst. Met arbeidsmediation heb je als partij zelf invloed op de uitkomst.

Ik ben aangesloten bij Dé Arbeidsmediators, omdat zij net als mijn kantoor professioneel en laagdrempelig zijn. Zij bieden net als wij een gratis eerste adviesgesprek aan. Ook sluiten zij aan bij onze missie: problemen voorkomen of snel oplossen.

Ik ben tevens lid van de Vereniging Arbeidsmediation Nederland (VAN)

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?