Menu Zoeken 085 273 2310
Gratis advies

Helpdesk Conflictbemiddeling

Helpdesk conflictbemiddeling - vogel uit huisje

Bel de helpdesk conflictbemiddeling

Heeft u beginnende spanningen op de werkvloer, neem dan contact op met onze helpdesk conflictbemiddeling voor gratis advies.
Onze MfN-registermediators bieden u graag ‘Eerste hulp’. Wij kunnen u meenemen in de te verwachten scenario’s en u tips en adviezen geven hoe hiermee om te gaan. Ook maken we een inschatting van de mate van escalatie en de best passende interventie.

Telefoonnummer Helpdesk: 085-8901444

De 4 stappen van de Helpdesk Conflictbemiddeling

De Helpdesk Conflictbemiddeling werkt heel eenvoudig in 4 stappen:

  1. Bel de helpdesk conflictbemiddeling via tel: 085-8901444
  2. Onze medewerkers helpen uw probleem helder te krijgen en brengen u voor directe ondersteuning in contact met één van onze arbeidsmediators.
  3. De arbeidsmediator adviseert u ter plekke over de aanpak die past bij de door u omschreven situatie en wat u kunt doen en wat wij hierin voor u kunnen betekenen.
  4. Samen met de arbeidsmediator bepaalt u of nog meer ondersteuning is gewenst.

U krijgt een gratis adviesgesprek van 10 minuten. Heeft u meer tijd nodig, dan wordt dit altijd eerst met u besproken.

uitgebreid advies en ondersteuning bij een arbeidsconflict

Heeft u een uitgebreider advies nodig, dan stemmen wij met u af of u het adviesgesprek wilt voortzetten.

Geeft u de voorkeur aan online of fysieke aanwezigheid van onze arbeidsmediator bij een te plannen gesprek, ontvangt u daarvoor een voorstel die u direct online kunt accorderen.

3 Voorbeelden voor verder advies en ondersteuning:

  • Neem middels een video-meeting het door u voorgenomen gesprek door en krijg tips over waar u op kunt letten tijdens zo’n gesprek.
  • Nodig ons uit middels een video-meeting bij het gesprek, om wanneer nodig bij te springen en het gesprek in goede banen te leiden.
  • Fysieke aanwezigheid van onze arbeidsmediator is uiteraard ook mogelijk, waarbij we als coachend gespreksleider zorgen dat de frustraties wederzijds kunnen worden benoemd en worden uitgesproken, maar waar vooral aandacht zal zijn voor constructieve ideeën om de samenwerking en daarbij horende communicatie te verbeteren.

Is er momenteel sprake van oplopende spanningen bij u op de werkvloer? Bel dan nu direct: 085-8901444