Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken 085 273 2310
Werkgever

Conflictmanagement

Hoe wordt er binnen uw organisatie gecommuniceerd?

Onjuiste interpretatie van wat er wordt gecommuniceerd, kan leiden tot vooringenomenheid en toenemend wantrouwen. Veelal met een conflictsituatie als gevolg. Diagnose en advies over conflictmanagement helpt de knelpunten in communicatie op te lossen.

collaboration-1106196

Wat is conflictmanagement?

Bij de diagnose en advisering over conflictmanagement stelt u in samenspraak met onze professionele adviseur een conflictmanagementstrategie op in uw organisatie. Een juiste implementatie van conflictmanagement richt zich niet alleen op interne communicatie van beleidsmakers, management en personeel. Ook de externe communicatie naar klanten, leveranciers of stakeholders kan verbeteren door een doeltreffende conflictmanagementstrategie.

Wat zijn de voordelen van diagnose en advies conflictmanagement?

  • Interpretatieproblemen tussen partijen worden tot een minimum terug gebracht;
  • U krijgt inzicht in de communicatiestijl van uw collega’s, leden van een team of uw leidinggevende(n). Dit bevordert toekomstige interacties bij het intern of extern communiceren;
  • U herstelt verstoorde arbeidsrelaties tussen collega’s, uw leidinggevende(n) of leden uit uw team.

Wat houdt de diagnose en het advies voor werkgever in?

Onze deskundige MfN-registermediators kunnen helpen bij de opzet en implementatie van uw conflictmanagementstrategie. Wij helpen u graag verder met de meest geschikte methode van conflictmanagement.

Wat zijn de kosten voor Conflictmanagement?

De daadwerkelijk bestede uren van onze adviseurs worden berekend tegen een vooraf overeengekomen totaalprijs (op maat). Deze prijs is inclusief het uurtarief van de aangesloten adviseur.
De kosten voor het raadplegen van eventuele (externe) adviseurs komen rechtstreeks voor rekening van de partijen. Heeft u een (rechtsbijstand) verzekering? Dan kan het voor komen dat de gemaakte kosten (deels) worden vergoed.