Menu Zoeken Helpdesk voor gratis advies 085 273 2310
Werkgever

Incompany trainingen

pelicanen_incompany_trainingen_arbeidsmediators

Incompany trainingen voor effectief conflictbeheer

Ontwikkel de conflictbeheersingsvaardigheden van je team met Dé Arbeidsmediators. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van praktische oplossingen om de kleinste spanningen tot de grootste arbeidsconflicten aan te pakken en te voorkomen. Ons doel is om organisaties zelfredzaam te maken in conflictbemiddeling, waarbij professionele arbeidsmediation idealiter als laatste redmiddel wordt gezien.

Trainingen gericht op conflictoplossing

  1. Inzicht in Arbeidsconflicten: deelnemers leren over de oorsprong, escalatie en de-escalatie van arbeidsconflicten, met strategieën voor effectieve interventies.
  2. Conflictvaardigheden: deze training richt zich op het verbeteren van gespreksvaardigheden door middel van theoretische inzichten en rollenspellen, waardoor deelnemers leren positieve wendingen te geven aan conflictgesprekken.
  3. Omgaan met Agressie: deelnemers verkrijgen vaardigheden in het de-escaleren van agressieve situaties, effectief bemiddelen en het bieden van ondersteuning aan collega's om stress te verminderen.
  4. Het Voeren van het Goede Gesprek: een praktijkgerichte training voor leidinggevenden, gericht op het verhogen van de intrinsieke motivatie van medewerkers en het verbeteren van de contactkwaliteit.

Onze werkwijze in conflicttrainingen

Onze aanpak combineert theoretische kennis met interactieve en praktijkgerichte werkvormen, inclusief casuïstiek. We beginnen met een telefonische intake om de specifieke leerwensen van je medewerkers en organisatie te begrijpen, wat resulteert in een maximale leeropbrengst.

Voordelen van onze trainingen

  • Topkwaliteit: verzeker jezelf van de beste trainingen in de branche.
  • Gericht op leerdoelen: we stemmen onze trainingen af op je specifieke behoeften.
  • Ervaring en deskundigheid: leer van ervaren mediators en bemiddelaars.
  • Interactieve aanpak: praktijk gecombineerd met stevige theoretische onderbouwing.

Deze mediators kunnen u helpen

Bekijk onze mediators