Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken 085 273 2310

Arbeidsmediator Rotterdam

meerkat-onhoudbaar

De #1 arbeidsmediator in Rotterdam

Of u nu ondernemer, HR-manager of werknemer bent, onze arbeidsmediators ondersteunen u bij het voorkomen van onderlinge problemen op het werk. Van de kleinste spanningen tot de grootste conflicten: wij staan met kennis en vakmanschap voor u klaar en houden de kosten van uw arbeidsconflict zo laag mogelijk. U kunt bij ons rekenen op de volgende diensten:

Infographic voorkomen en oplossen van conflicten

Mediation voor werkgevers

Wij helpen tientallen ondernemers in Rotterdam en omstreken om het beste uit hun bedrijf te halen. Samen met werkgevers voorkomen we arbeidsconflicten en bieden we slimme oplossingen om de sfeer op de werkvloer positief en productief te houden. Dat doen we door trainingen te bieden en waar nodig te mediëren tussen twee conflicterende partijen. Onze professionals zijn MfN-gecertificeerd en opereren niet enkel vanuit ons kantoor in Rotterdam, maar vanuit een landelijk netwerk. Wij kunnen hierdoor in heel Nederland onze diensten leveren.

Mediation voor HR-personeel

Onder HR-personeel is steeds meer behoefte aan kennis over conflictmanagement. In de Maasstad, maar ook daarbuiten. Denk daarbij aan het voorkomen van onderlinge problemen op de werkvloer, maar ook aan het oplossen daarvan. Als HR-manager doet u dit het liefst op een constructieve manier: door beperkingen om te zetten naar mogelijkheden, en door u te richten op een veilige en positieve sfeer. Dé Arbeidsmediators helpt u hier graag bij. Wij bieden u ondersteuning in de vorm van coaching, trainingen en diverse mediationtrajecten, waaronder arbeidsmediation en exit mediation.

Mediation voor werknemers

Bij Dé Arbeidsmediators zijn we onpartijdig en onafhankelijk. Ook als uw werkgever ons inhuurt. Heeft u een conflict met uw werkgever of een collega? En bent u werkzaam in Rotterdam en omstreken? Dan kunt u bij ons terecht voor hulp en advies. Dat kost u niet meteen geld. U kunt in geval van twijfels, vragen of conflict namelijk onze helpdesk conflictbemiddeling bellen voor gratis advies. Via deze helpdesk geven we u advies over uw situatie. U kunt ons ook inschakelen door hierover met uw werkgever in overleg te gaan. Op die manier helpen we u samen bij het oplossen van uw arbeidsconflict.

Arbeidsmediator in de Maasstad nodig? Neem contact op

Kiest u voor Dé Arbeidsmediators, dan kiest u voor een gecertificeerd en professioneel team van oplossingsgerichte professionals. Door onze Rotterdamse nuchterheid te combineren met vakmanschap en empathie, voorzien we u van de best mogelijke ondersteuning bij het voorkomen en oplossen van conflicten op de werkvloer. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaande button.

Aanvragen kennismakingsgesprek