Menu Zoeken Helpdesk voor gratis advies 085 273 2310

De #1 arbeidsmediator in Rotterdam

Skyline Rotterdam - work with a view

Of je nu ondernemer, HR-manager of werknemer bent, onze arbeidsmediators ondersteunen je bij het voorkomen van onderlinge problemen op het werk. Van de kleinste spanningen tot de grootste conflicten: wij staan met kennis en vakmanschap voor je klaar en houden de kosten van je arbeidsconflict zo laag mogelijk. Wij leveren in Rotterdam de volgende diensten:

Infographic voorkomen en oplossen arbeidsconflicten

Mediation voor werkgevers in Rotterdam

Wij helpen tientallen ondernemers in Rotterdam en omstreken om het beste uit hun bedrijf te halen. Samen met werkgevers voorkomen we arbeidsconflicten en bieden we slimme oplossingen om de sfeer op de werkvloer positief en productief te houden.

Dat doen we door trainingen te bieden en waar nodig te mediëren tussen twee conflicterende partijen. Onze professionals zijn MfN-gecertificeerd en opereren niet enkel vanuit ons kantoor in Rotterdam, maar vanuit een landelijk netwerk. Wij kunnen hierdoor in heel Nederland onze diensten leveren.

Locaties Dé Arbeidsmediators

Mediation voor HR-personeel

Onder HR-personeel is steeds meer behoefte aan kennis over conflictmanagement. In de Maasstad, maar ook daarbuiten. Denk daarbij aan het voorkomen van onderlinge problemen op de werkvloer, maar ook aan het oplossen daarvan.

Als HR-manager doe je dit het liefst op een constructieve manier: door beperkingen om te zetten naar mogelijkheden, en door je te richten op een veilige en positieve sfeer. Dé Arbeidsmediators helpt je hier graag bij. Wij bieden je ondersteuning in de vorm van coaching, trainingen en diverse mediationtrajecten, waaronder arbeidsmediation en exit mediation in Rotterdam.

Arbeidsmediation voor werknemers

Bij Dé Arbeidsmediators zijn we onpartijdig en onafhankelijk. Ook als je werkgever ons inhuurt. Heb je een conflict met je werkgever of een collega? En ben je werkzaam in Rotterdam en omstreken? Dan kun je bij ons terecht voor hulp en advies. Dat kost je niet meteen geld.

Je kunt in geval van twijfels, vragen of conflict namelijk onze helpdesk conflictbemiddeling bellen voor gratis advies. Via deze helpdesk geven we je advies over jouw situatie. Je kunt ons ook inschakelen door hierover met je werkgever in overleg te gaan. Op die manier helpen we je samen bij het oplossen van jouw arbeidsconflict.

De Arbeidsmediators - Kantoor Rotterdam

Arbeidsmediator in de Maasstad nodig? Neem contact op

Kies je voor Dé Arbeidsmediators, dan kies je voor een professioneel team van oplossingsgerichte specialisten in arbeidsmediation. Door onze Rotterdamse nuchterheid te combineren met vakmanschap en empathie, voorzien we je van de best mogelijke ondersteuning bij het voorkomen en oplossen van conflicten op de werkvloer.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaande button. Direct een offerte aanvragen kan ook.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Wij zijn je graag van dienst

Bekijk onze mediators