Menu Zoeken Helpdesk voor gratis advies 085 273 2310
Onze mediators

Ajoeb

Zuid-Holland

De Arbeidsmediators - Introductie

Ajoeb

Ik ben Ajoeb (54 jaar) en ben geboren en getogen in Den Haag. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van werkgevers en werknemers bij het zoeken van een oplossing voor arbeidsgerelateerde kwesties.

Sinds 2008 ben ik als MfN-registermediator geregistreerd bij de Mediatorsfederatie Nederland en lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging. Ik ben zelfstandige en werk voor diverse opdrachtgevers, waaronder Dé Arbeidsmediators en de Gemeente Den Haag.

Als arbeidsmediator heb ik oog voor de verschillende achtergronden van mensen, die een rol kunnen spelen bij een verstoring in de werkrelatie. Mijn kennis op het gebied van interculturele communicatie past ik toe om ervoor te zorgen dat mensen elkaar beter begrijpen. Als manager, adviseur, coach, trainer, toezichthouder en gecertificeerd vertrouwenspersoon heb ik goede kennis van de Wet Verbetering Poortwachter, het arbeidsrecht en ontwikkelingen rondom diversiteit en inclusie.

“Een arbeidsconflict werkt vaak verlammend. Mensen melden zich ziek en communiceren niet meer met elkaar. Mijn drijfveer als mediator is mensen in beweging te krijgen en begrip te laten kweken voor elkaars belangen en behoeften. Het zoeken naar een oplossing doe ik via een oplossingsgerichte aanpak. Daarbij maak ik de voor- en nadelen van een oplossingsrichting inzichtelijk voor partijen, zodat zij een weloverwogen keus kunnen maken. Het mooie van mediation vind ik, dat partijen zelf de regie blijven houden en daardoor kunnen kiezen voor de meest acceptabele oplossing. Als het goed gaat komt dat de onderlinge relatie vaak ten goede. Partijen ervaren na het conflict dat daar waar een deur sluit er weer andere deuren opengaan. Mensen in beweging brengen ook in vastgelopen situaties, dat is waar ik voor ga!“

Bij `Dé Arbeidsmediators´ zijn specialisten werkzaam met veel ervaring op het gebied van arbeidsmediations ondersteund door een goed werkend secretariaat. Hierdoor is het een professionele organisatie met een landelijk dekkend netwerk en goede uitstraling. Ik vind het fijn om daar deel van te mogen uitmaken en voor hen actief te zijn in de regio Den Haag!

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?