Menu Zoeken Helpdesk voor gratis advies 085 273 2310
Onze mediators

Ineke

Noord-Holland

De Arbeidsmediators - Introductie

In 2002 ben ik opgeleid tot mediator en ben als MfN Registermediator gespecialiseerd in arbeidsmediations en familiemediations. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een 'to the point' houding waarbij ik met de betrokken partijen snel tot de kern van de zaak kom.

Van daaruit wordt gewerkt aan een voor alle partijen zo goed mogelijk resultaat. Er is tegelijk veel ruimte voor het verhaal van de deelnemers.

Door goed te luisteren en vragen te stellen, ondersteun ik de deelnemers meer zicht te krijgen op wat zij belangrijk vinden, wat zij wensen en waarover zij zich zorgen maken. Hierbij bewaak ik de gelijkwaardigheid van partijen. Ik vertrouw in het vermogen van mensen om creatief na te denken over wat zij willen en hoe zij dat willen aanpakken.

Met trots kan ik zeggen dat de Stichting Kwaliteit Mediators mij geselecteerd heeft als ‘peer reviewer’. Dit betekent dat ik andere mediators mag beoordelen en ondersteunen bij het op peil houden van de kwaliteit en de professionaliteit van hun mediationpraktijk.

Daarnaast ben ik lid van de Vereniging Arbeidsmediation Nederland (VAN).

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?